طرز تهیه چند مدل غذای ایرانی:

  • میگو پلو

  • استانبولی پلو

  • لازانیا

طرز تهيه “ميگو پلو مجلسي

طرز تهيه ميگو پلو مجلسي

ابتدا برنج را بشوييد و با ميزان آب لازم و كمي نمك به مدت 2 تا 3 ساعت خيس دهيد.

ميگو را هم با دو ليوان آب و مقداري نمك و فلفل و يك عدد پياز روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد. بعد از 5 دقيقه جوشيدن حرارت را خاموش كنيد و ميگوها را از آب در بياوريد.

هويچ هاي خلالي شده را در كمي آب بپزيد و بعد به آن كمي شكر و روغن اضافه كنيد.

خلال بادام و زعفران را با هم مخلوط كنيد و بر روي حرارت غير مستقيم قرار دهيد تا خلال نرم و خوشرنگ شود.

زرشك شسته شده را هم با كمي روغن و شكر تفت دهيد .

جعفري يا گشنيز را هم با پياز سرخ شده مخلوط كنيد.


آشپزی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تولید کننده روشنایی ال ای دی دراستان کرمان زیگورات تغذیه فود ، با ما بهترین باشید. دانلود طرح درس استقلال پرشین ماینر اخبار روز ايران و جهان طراحی سایت آرایش Anthony